×
Home Livescore

Theo Janssen: Nederlands elftal moet opstelling aanpassen tegen Frankrijk

Theo Janssen: Nederlands elftal moet opstelling aanpassen tegen Frankrijk
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 11:32 uur

Voormalig profvoetballer en NOS-analist Theo Janssen heeft zijn mening gegeven over de aanstaande EK-kraker tussen het Nederlands elftal en Frankrijk. Volgens Janssen is het van cruciaal belang dat Oranje de opstelling flink aanpast om een kans te maken tegen de sterke Franse ploeg. Met zijn jarenlange ervaring in het voetbal, gelooft Janssen dat tactische wijzigingen noodzakelijk zijn om de Franse tegenstanders te kunnen verslaan.

Janssen benadrukt dat het Nederlands elftal zich bewust moet zijn van de kwaliteiten van het Franse team en daarop moet anticiperen. Hij pleit voor een gedurfde aanpak en het inzetten van spelers die in topvorm verkeren. Volgens de voetbalanalist is het cruciaal dat de bondscoach de juiste keuzes maakt en spelers opstelt die het verschil kunnen maken in deze belangrijke wedstrijd.

De voormalige middenvelder is van mening dat het Nederlands elftal met de juiste tactiek en instelling zeker in staat is om een goed resultaat neer te zetten tegen Frankrijk. Janssen roept op tot vastberadenheid en teamgeest om de Fransen te kunnen verslaan en zo een stap dichter bij succes op het EK te komen. Met zijn scherpe analyse en passie voor het spel, hoopt Janssen dat Oranje de nodige aanpassingen zal doorvoeren en met vertrouwen de strijd zal aangaan met de Franse tegenstanders.