×
Home Livescore

Valentijn Driessen sceptisch over lof Italiaanse trainer Ajax.

Valentijn Driessen sceptisch over lof Italiaanse trainer Ajax.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 10:48 uur

In de Nederlandse sportwereld is ophef ontstaan na lovende woorden van Francesco Farioli over Alex Kroes, de technisch directeur van Ajax. Valentijn Driessen, bekend sportjournalist, reageerde niet bepaald enthousiast op de uitspraken van de Italiaanse trainer. Farioli prees Kroes de hemel in door hem te bestempelen als 'de beste baas die hij zich kon wensen'. Driessen, echter, lijkt niet onder de indruk te zijn van deze lofzang en uitte zijn bedenkingen over de oprechtheid van de complimenten.

Volgens Driessen is het belangrijk om kritisch te blijven kijken naar dergelijke uitspraken in de voetbalwereld. Hij benadrukt dat het niet ongebruikelijk is dat trainers en spelers in de media lovend spreken over hun leidinggevenden, zelfs als dit niet altijd volledig oprecht is. De sportjournalist suggereert dat er mogelijk meer speelt achter de schermen en dat het belangrijk is om niet alles klakkeloos aan te nemen wat er in de pers wordt gezegd.

De reactie van Driessen werpt een nieuw licht op de vermeende harmonie binnen de technische staf van Ajax. Terwijl Farioli Kroes prijst als de ideale baas, lijkt Driessen te suggereren dat er wellicht meer schuilgaat achter deze complimenten dan op het eerste gezicht lijkt. Het is duidelijk dat de lofzang van Farioli over Kroes niet onopgemerkt voorbijgaat in de Nederlandse sportwereld en dat er nog veel te bespreken valt over de verhoudingen binnen de club.