×
Home Nieuws Livescore

Johan Bakayoko op weg naar Liverpool of Borussia Dortmund

Johan Bakayoko op weg naar Liverpool of Borussia Dortmund
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 09:56 uur

Het lijkt er sterk op dat de dagen van Johan Bakayoko bij PSV geteld zijn, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De geruchten over zijn vertrek worden steeds sterker en clubs als Liverpool en Borussia Dortmund worden genoemd als potentiële nieuwe bestemmingen voor de talentvolle speler.

Bakayoko, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Zowel Liverpool als Borussia Dortmund zouden geïnteresseerd zijn in het aantrekken van de jonge speler, die wordt gezien als een veelbelovend talent met een grote toekomst voor zich.

Hoewel PSV nog geen officiële verklaring heeft afgegeven over het mogelijke vertrek van Bakayoko, lijkt het erop dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zijn. De supporters van de club zullen teleurgesteld zijn om afscheid te moeten nemen van de getalenteerde speler, maar tegelijkertijd zullen zij trots zijn om te zien dat een van hun eigen spelers de kans krijgt om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Europese voetbal.

Het is nog niet bekend wanneer de transfer van Bakayoko officieel zal worden afgerond, maar de verwachting is dat dit in de komende dagen zal gebeuren. PSV zal ongetwijfeld op zoek gaan naar een waardige vervanger voor de jonge speler, terwijl Bakayoko zich klaarmaakt voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière bij een van de topclubs in Europa.