×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn: Zoon Sem mogelijk toekomstig Oranje-talent

Maurice Steijn: Zoon Sem mogelijk toekomstig Oranje-talent
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 09:08 uur

Maurice Steijn, de trotse vader en trainer van middenvelder Sem Steijn, heeft hoge verwachtingen van zijn zoon. De ervaren coach is ervan overtuigd dat Sem Steijn het potentieel heeft om op termijn een plek te veroveren in het Nederlands elftal. Met zijn recente ontwikkeling en sterke prestaties op het veld, ziet Maurice Steijn zijn zoon als een serieuze kandidaat voor Oranje.

Sem Steijn, die onder de vleugels van zijn vader bij een vooraanstaande club speelt, heeft volgens Maurice alle ingrediƫnten in huis om door te breken op internationaal niveau. De middenvelder maakt indruk met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, wat hem volgens zijn vader een waardevolle toevoeging zou maken voor het Nederlands elftal.

Hoewel Sem Steijn nog niet is opgeroepen voor Oranje, gelooft Maurice Steijn sterk in de potentie van zijn zoon. De trainer is vastberaden om Sem te blijven begeleiden en te ondersteunen in zijn ontwikkeling, in de hoop dat de middenvelder op een dag zijn debuut zal maken in het nationale team. Met de steun en het vertrouwen van zijn vader en coach, lijkt Sem Steijn vastberaden om alles te geven om zijn droom waar te maken en te schitteren in het Oranje shirt.