×
Home Nieuws Livescore

Grinniken om Jeremie Frimpong's 'you know' in interviews

Grinniken om Jeremie Frimpong's 'you know' in interviews
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 07:32 uur

Deze zomer zorgt Jeremie Frimpong voor een lach op het gezicht van velen in Nederland vanwege zijn frequente gebruik van de uitdrukking 'you know' tijdens interviews. De vleugelverdediger heeft in een recent gesprek met het Algemeen Dagblad verduidelijkt waarom hij deze woorden zo vaak laat vallen.

Frimpong, die bekend staat om zijn opgewekte persoonlijkheid en enthousiasme, legt uit dat 'you know' voor hem een natuurlijke manier is om zijn gedachten te verwoorden en zijn zinnen te structureren. Hoewel sommigen het als een grappige gewoonte beschouwen, benadrukt de jonge voetballer dat het voor hem een manier is om zijn gedachten te ordenen en zijn boodschap duidelijk over te brengen.

Het gebruik van deze uitdrukking heeft Frimpong niet alleen populair gemaakt vanwege zijn unieke spraakpatroon, maar heeft ook bijgedragen aan zijn charme en toegankelijkheid voor fans en media. Zijn openheid en spontaniteit maken hem geliefd bij supporters en zorgen ervoor dat hij een graag geziene gast is in interviews en op sociale media.

Terwijl Frimpong blijft schitteren op het veld met zijn snelle acties en verdedigende kwaliteiten, blijft zijn spraakgebruik een onderwerp van lichte spot en humor onder voetbalfans in Nederland. Toch is het duidelijk dat zijn 'you know'-mantra hem niet alleen onderscheidt, maar ook een menselijke en benaderbare kant van de sportster laat zien die velen waarderen.