×
Home Nieuws Livescore

Perez niet onder de indruk van Gimenez: 'Hij valt tegen vandaag'

Perez niet onder de indruk van Gimenez: 'Hij valt tegen vandaag'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 augustus 2023 21:24 uur

Perez niet onder de indruk van Gimenez: 'Hij valt me tegen vandaag'

Volgens ESPN-analisten Mario Been en Kenneth Perez was de eerste helft tussen Feyenoord en PSV een gelijkopgaande strijd. Beide teams gaven elkaar weinig ruimte, maar volgens Perez had Santiago Gimenez iets meer kunnen laten zien.

Tijdens de rustanalyse van ESPN gaf Perez zijn mening: "Ik vind het gelijk opgaan. Feyenoord begon het beste en zette veel druk, waardoor PSV moeite had om eruit te komen. Maar gaandeweg vond PSV wel oplossingen en hielden ze de bal beter bij zich, waardoor ze meer kansen konden creëren."

Opvallend was dat PSV in de eerste helft 62 procent balbezit had. Been analyseert: "Dat is het verschil in het spel. Feyenoord krijgt de kansen, maar PSV creëert te weinig."

Tot slot richt Perez zijn aandacht op één speler van Feyenoord: Gimenez. Volgens Perez kon de Mexicaanse spits, die onlangs zijn contract verlengde, wat meer gevaar stichten. "Gimenez valt me vandaag tegen. Hij had een paar keer de mogelijkheid om diep te gaan, maar hij kwam niet echt vooruit. Ook zijn handelingssnelheid... dat geldt ook een beetje voor Wieffer (Mats, red.). Maar dat kan gebeuren, we zijn pas aan het begin van het seizoen."