×
Home Nieuws Livescore

Kleine kans op Mbappé in basis tegen Oranje

Kleine kans op Mbappé in basis tegen Oranje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 00:08 uur

Het lijkt erop dat Kylian Mbappé vrijdag niet zal starten in de basisopstelling van het Franse nationale team tijdens hun EK-wedstrijd tegen het Nederlands elftal. Zowel RMC Sport als Le Parisien voorspellen dat de getalenteerde speler uit voorzorg op de reservebank zal plaatsnemen vanwege een gebroken neus.

De Franse sterspeler liep de blessure op tijdens een recente wedstrijd en het lijkt erop dat de medische staf van het team geen onnodige risico's wil nemen met zijn gezondheid. Hoewel Mbappé een belangrijke speler is voor Frankrijk, lijkt het erop dat de coaches en artsen van het team ervoor kiezen om hem rust te gunnen om volledig te herstellen van zijn blessure.

De afwezigheid van Mbappé in de basisopstelling zal ongetwijfeld een aderlating zijn voor de Franse ploeg, maar het biedt ook kansen voor andere spelers om zich te bewijzen. Het is nog niet bekend wie de plaats van de sterspeler zal innemen in de opstelling, maar het Franse team zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om een sterke prestatie neer te zetten tegen Oranje, zelfs zonder hun sterspeler in de basis.