×
Home Nieuws Livescore

Luka Jovic verlengt contract bij AC Milan

Luka Jovic verlengt contract bij AC Milan
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 23:16 uur

AC Milan heeft aangekondigd dat Luka Jovic zijn verblijf bij de club zal verlengen, volgens een verklaring van Matteo Moretto. De Servische spits fungeerde afgelopen seizoen als de back-up van Olivier Giroud, maar zal komend seizoen een belangrijkere rol spelen als alternatief voor een nieuwe spits die nog moet worden aangetrokken. De club overweegt zowel Joshua Zirkzee als Memphis Depay voor deze positie.

Jovic, die eerder uitkwam voor Real Madrid, heeft indruk gemaakt tijdens zijn tijd bij AC Milan en de clubleiding is ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team. Met zijn scherpe doelgerichtheid en technische vaardigheden wordt Jovic gezien als een waardevolle aanwinst voor de voorhoede van de club.

De concurrentie voor de positie van spits bij AC Milan is echter hevig, met zowel Zirkzee als Depay die in aanmerking komen voor de rol. Zirkzee, die eerder bij Bayern München speelde, en Depay, die momenteel bij FC Barcelona actief is, worden beiden beschouwd als talentvolle spelers die het team van AC Milan naar een hoger niveau kunnen tillen. De club zal naar verwachting een zorgvuldige afweging maken voordat ze hun definitieve keuze maken voor de nieuwe spits.