×
Home Livescore

Afellay en Janssen lovend over Spanje na groepsduel.

Afellay en Janssen lovend over Spanje na groepsduel.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 22:16 uur

In het groepsduel tussen Spanje en Italië hebben voormalig voetballers Ibrahim Afellay en Theo Janssen hun bewondering uitgesproken voor het spel van La Roja. Afellay, die zijn carrière doorbracht bij clubs als PSV en FC Barcelona, was onder de indruk van de prestaties van het Spaanse nationale team tijdens de eerste helft van de wedstrijd. Hij deelde een groot compliment uit aan de spelers van Spanje voor hun indrukwekkende optreden op het veld.

Theo Janssen, een andere voormalige voetballer die bekend staat om zijn tijd bij clubs als Vitesse en Ajax, sloot zich aan bij Afellay in zijn lof voor Spanje. Beide heren waren onder de indruk van de technische vaardigheden en het tactische vernuft van de Spaanse ploeg, die hun tegenstanders uit Italië wisten te imponeren met hun spel.

Afellay en Janssen benadrukten het belang van teamwork en samenwerking in het moderne voetbal, en prezen Spanje voor hun vermogen om als een hecht team op te treden. Ze keken reikhalzend uit naar de rest van de wedstrijd en waren benieuwd of La Roja hun sterke spel in de tweede helft konden voortzetten.

Na de eerste helft van het groepsduel tussen Spanje en Italië lijken Ibrahim Afellay en Theo Janssen vol bewondering te zijn voor het Spaanse nationale team. Met hun ervaring en inzicht in het spel, erkennen ze de kwaliteiten van La Roja en kijken ze uit naar wat de rest van de wedstrijd zal brengen.