×
Home Nieuws Livescore

Mbappé's afwezigheid geen zorg voor Oranje in EK-clash.

Mbappé's afwezigheid geen zorg voor Oranje in EK-clash.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 22:08 uur

Oranje onverstoorbaar voor EK-clash tegen Frankrijk

Bondscoach Ronald Koeman heeft op een persconferentie benadrukt dat het al dan niet meespelen van Kylian Mbappé bij Frankrijk geen invloed zal hebben op de plannen van het Nederlands elftal voor de aankomende EK-clash in Leipzig. De coach is vastberaden om zijn team onverstoorbaar en gefocust te houden, ongeacht de line-up van de tegenstander.

Met de EK-wedstrijd in zicht, blijft de sfeer in het Oranje-kamp positief en vol vertrouwen. Koeman benadrukt het belang van het teamproces en de voorbereiding op de wedstrijd, ongeacht de individuele kwaliteiten van de tegenstander. De bondscoach is ervan overtuigd dat zijn spelers klaar zijn om de uitdaging aan te gaan en te strijden voor een positief resultaat.

Terwijl de speculaties over de mogelijke afwezigheid van Mbappé voortduren, blijft Koeman gefocust op het voorbereiden van zijn team op de tactieken en strategieën die nodig zijn om succesvol te zijn tegen de Franse ploeg. Het Nederlands elftal is vastbesloten om te laten zien wat ze waard zijn en te strijden voor de overwinning, ongeacht de obstakels die ze op hun pad tegenkomen.

Met de steun van de fans en een gedisciplineerd team, is Oranje vastbesloten om een sterke prestatie neer te zetten tijdens de aankomende EK-clash. Koeman en zijn spelers zijn vastberaden om te laten zien dat ze klaar zijn voor de uitdaging en vastbesloten zijn om te strijden voor de overwinning, ongeacht de omstandigheden.