×
Home Nieuws Livescore

Southgate: Engeland nog niet top, middenveld afstemming hapert.

Southgate: Engeland nog niet top, middenveld afstemming hapert.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 21:40 uur

De bondscoach van het Engelse nationale voetbalteam, Gareth Southgate, heeft openlijk toegegeven dat zijn ploeg nog niet het gewenste niveau heeft bereikt tijdens het lopende EK. Ondanks een overwinning in de openingswedstrijd tegen Servië, eindigde de ontmoeting met Denemarken in een gelijkspel. Southgate benadrukt dat de afstemming op het middenveld nog niet optimaal is, wat een zorgpunt vormt voor het team.

Southgate, die bekend staat om zijn eerlijkheid en transparantie, erkent dat er ruimte is voor verbetering in het spel van zijn team. Hoewel de resultaten tot nu toe redelijk zijn, is de bondscoach vastbesloten om de prestaties van zijn spelers naar een hoger niveau te tillen. Hij benadrukt het belang van een goede samenwerking en communicatie op het middenveld om de kansen op succes te vergroten.

Met nog enkele cruciale wedstrijden voor de boeg in de groepsfase van het EK, staat Engeland voor de uitdaging om hun spel te verbeteren en te laten zien waar ze toe in staat zijn. Southgate en zijn staf zullen hard blijven werken om de zwakke punten aan te pakken en het team klaar te stomen voor de komende confrontaties. De fans hopen op een sterke reactie van de Engelse ploeg en kijken reikhalzend uit naar wat de rest van het toernooi zal brengen.