×
Home Livescore

Koeman en Aké reageren op internationale Gullit look-a-likes rel

Koeman en Aké reageren op internationale Gullit look-a-likes rel
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 21:16 uur

In een opmerkelijke wending hebben Ronald Koeman en Nathan Aké zich donderdagavond in Leipzig uitgelaten over de recente ophef rondom Nederlandse look-a-likes van Ruud Gullit. De reactie van de twee voetballers sprak boekdelen en zorgde voor de nodige hilariteit. Met een knipoog naar de situatie reageerde Koeman met een lach en de woorden: "Dat je het vraagt, Valentijn..."

De internationale rel rond de vermeende Gullit dubbelgangers heeft de gemoederen flink beziggehouden, maar Koeman en Aké lijken er met humor op te reageren. De opmerking van Koeman lijkt te suggereren dat het duo de vergelijking met de voormalige Nederlandse stervoetballer wel kan waarderen. Aké, die naast Koeman stond tijdens de reactie, knikte instemmend en voegde eraan toe: "Het is altijd leuk om met een legende vergeleken te worden."

De ontspannen houding van Koeman en Aké ten opzichte van de situatie toont aan dat de twee zich niet laten afleiden door dergelijke ophef. Met een knipoog en een kwinkslag weten de voetballers de aandacht op een positieve manier te vestigen op de vermeende gelijkenis met Ruud Gullit. Het lijkt erop dat Koeman en Aké de situatie met de nodige zelfspot benaderen en er vooral om kunnen lachen.