×
Home Nieuws Livescore

Lewandowski terug voor Polen tegen Oostenrijk na blessure

Lewandowski terug voor Polen tegen Oostenrijk na blessure
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 21:08 uur

Goed nieuws voor de fans van het Poolse nationale voetbalteam! Robert Lewandowski zal vrijdag weer op het veld verschijnen voor het EK-duel tegen Oostenrijk. De getalenteerde spits van FC Barcelona moest het vorige duel tegen het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar is nu gelukkig weer volledig hersteld.

De terugkeer van Lewandowski zal ongetwijfeld een grote boost zijn voor het Poolse team, aangezien hij bekend staat als een van de beste spitsen ter wereld. Zijn aanwezigheid op het veld kan het verschil maken in de strijd tegen Oostenrijk en hopelijk zal hij zijn team helpen om een belangrijke overwinning te behalen.

De fans kunnen niet wachten om hun favoriete speler weer in actie te zien en zijn vastberaden om hun steun te betuigen tijdens het komende duel. Met Lewandowski terug in de basisopstelling, is de hoop en het vertrouwen in een succesvol resultaat zeker toegenomen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarbij alle ogen gericht zullen zijn op de terugkeer van de sterspeler van Polen.