×
Home Nieuws Livescore

Verweij en Driessen steunen Makkelie na omstreden doelpunt Duitsland

Verweij en Driessen steunen Makkelie na omstreden doelpunt Duitsland
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 20:56 uur

Tijdens de wedstrijd tussen Hongarije en Duitsland heeft scheidsrechter Danny Makkelie voor de nodige opschudding gezorgd door een omstreden doelpunt van Duitsland goed te keuren. Sportjournalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen zijn echter van mening dat Makkelie geen rare beslissing nam in deze situatie. De goal, die tot stand kwam na een moment waarbij er ogenschijnlijk sprake was van duwen, leidde tot een golf van kritiek op de scheidsrechter.

Verweij en Driessen benadrukken dat Makkelie binnen de grenzen van de regels handelde en dat het niet eenvoudig is om in dergelijke situaties de juiste beslissing te nemen. De discussie over de geldigheid van het doelpunt zal ongetwijfeld nog lang voortduren, maar de twee sportjournalisten zijn van mening dat Makkelie zijn werk naar behoren heeft gedaan.

De beslissing van Makkelie heeft de gemoederen flink beziggehouden en heeft de scheidsrechter onder een vergrootglas geplaatst. Ondanks de kritiek lijken Verweij en Driessen het standpunt in te nemen dat Makkelie in deze specifieke situatie de juiste call heeft gemaakt. Het blijft echter een punt van discussie in de voetbalwereld en zal ongetwijfeld nog veel stof doen opwaaien in de nasleep van deze wedstrijd.