×
Home Nieuws Livescore

PSV richt pijlen op Zweedse aanvaller Sebastian Nanasi

PSV richt pijlen op Zweedse aanvaller Sebastian Nanasi
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 19:48 uur

PSV heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle Zweedse voetballer Sebastian Nanasi. De club uit Eindhoven is op zoek naar versterking op de positie van linksbuiten en heeft de 22-jarige Nanasi als potentiƫle aanwinst op het oog. Het nieuws over de interesse van PSV in de jonge Zweed werd gemeld door het Zweedse medium Fotbolldirekt.

Nanasi, die momenteel actief is bij een club in Zweden, heeft de aandacht getrokken van de scouts van PSV vanwege zijn technische vaardigheden en snelheid op het veld. De Eindhovenaren zien in hem een speler die het team kan versterken en zijn potentieel verder kan ontwikkelen in de Eredivisie.

De Zweedse linksbuiten wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft al de nodige ervaring opgedaan op het hoogste niveau in zijn thuisland. PSV hoopt met de komst van Nanasi een frisse impuls te geven aan de aanvalslinie en zo de concurrentie in de Eredivisie aan te kunnen gaan met andere topclubs. De onderhandelingen tussen PSV en de club van Nanasi zijn naar verluidt in volle gang en een transfer lijkt dan ook niet uitgesloten.