×
Home Nieuws Livescore

Kylian Mbappé traint met speciaal masker na neusbreuk

Kylian Mbappé traint met speciaal masker na neusbreuk
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 19:16 uur

Kylian Mbappé heeft donderdag op de training van het Franse nationale team een opvallend speciaal masker gedragen. De sterspeler van Les Bleus liep een gebroken neus op tijdens het EK-duel met Oostenrijk, maar toont vastberadenheid om fit te zijn voor de confrontatie met Oranje. Mbappé, die bekend staat om zijn snelheid en doelpunten, lijkt vastbesloten om zijn team te helpen in de aanstaande wedstrijd.

Het incident vond plaats tijdens een intensieve wedstrijd tegen Oostenrijk, waarbij Mbappé een harde klap tegen zijn neus kreeg. Ondanks de blessure lijkt de Franse sterspeler vastbesloten om snel te herstellen en zijn team te ondersteunen in de aanstaande wedstrijd tegen Nederland. Het dragen van het speciale masker op de training toont de vastberadenheid en toewijding van Mbappé om zijn team te helpen in deze cruciale fase van het toernooi.

De aanwezigheid van Mbappé op de training met het speciale masker heeft de Franse fans hoop gegeven op zijn deelname aan de wedstrijd tegen Oranje. Met zijn ongeëvenaarde talent en vastberadenheid is Mbappé een cruciale speler voor Les Bleus, en zijn mogelijke aanwezigheid in de wedstrijd tegen Nederland zou een enorme boost betekenen voor het team. De supporters kijken reikhalzend uit naar de beslissing van de medische staf en de coach over de inzetbaarheid van de getalenteerde aanvaller.