×
Home Nieuws Livescore

Rosario en Weghorst willen naar Ajax, nog geen onderhandelingen

Rosario en Weghorst willen naar Ajax, nog geen onderhandelingen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 17:48 uur

Ajax en OGC Nice hebben nog geen gesprekken gevoerd over een mogelijke transfer van Pablo Rosario, zo meldt Voetbal International in een recente update. De middenvelder heeft duidelijk aangegeven dat hij graag naar Amsterdam wil verhuizen, maar vooralsnog zijn de clubs niet in onderhandeling. Rosario is vastberaden om voor Ajax te spelen en zijn wens lijkt serieus te zijn.

Naast Rosario heeft ook Wout Weghorst zijn oog laten vallen op een overstap naar de Nederlandse hoofdstad. De spits, die momenteel bij OGC Nice speelt, heeft interesse getoond in een transfer naar Ajax. Het is echter nog onduidelijk of er al concrete gesprekken zijn gevoerd tussen de clubs over een mogelijke deal. Weghorst zou graag de stap willen maken naar een topclub als Ajax en lijkt vastbesloten om zijn wens werkelijkheid te laten worden.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld gespannen afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen. Met zowel Rosario als Weghorst in het vizier, lijkt de club uit Amsterdam serieuze stappen te willen zetten op de transfermarkt. Het belooft een interessante periode te worden voor zowel de spelers als de fans, met mogelijk enkele opwindende ontwikkelingen in het verschiet.