×
Home Nieuws Livescore

Borussia Dortmund houdt oog op Jerdy Schouten

Borussia Dortmund houdt oog op Jerdy Schouten
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 17:32 uur

Borussia Dortmund heeft zijn zinnen gezet op Jerdy Schouten voor de aankomende zomertransferperiode. De Duitse topclub is vastbesloten om de verdedigende middenvelder aan te trekken om hun team te versterken. Volgens berichten van de Duitse tak van Sky Sports staat Schouten hoog op het verlanglijstje van Dortmund, die op zoek zijn naar versterking op het middenveld.

De 24-jarige Nederlandse speler, momenteel actief bij Bologna in de Serie A, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens op het veld. Zijn vermogen om de verdediging te versterken en tegelijkertijd aanvallende impulsen te geven, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs, waaronder Borussia Dortmund.

Schouten, die bekend staat om zijn tactisch inzicht en harde werkethiek, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Dortmund, dat streeft naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. De club is vastbesloten om de concurrentie voor te blijven en Schouten naar het Signal Iduna Park te halen om hun middenveld te versterken.

Hoewel er nog geen officiële overeenkomst is bereikt, lijkt Borussia Dortmund vastberaden om Jerdy Schouten aan te trekken en hem te verwelkomen in hun team voor het komende seizoen. De onderhandelingen zullen naar verwachting in de komende maanden intensiveren, aangezien Dortmund serieus is in hun streven om hun selectie te versterken met deze talentvolle Nederlandse speler.