×
Home Livescore

PSV strijdt met Ajax en Barcelona om Jorthy Mokio

PSV strijdt met Ajax en Barcelona om Jorthy Mokio
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 17:08 uur

Het Eindhovens Dagblad heeft onthuld dat PSV druk bezig is met het aantrekken van de veelbelovende Jorthy Mokio. De zestienjarige verdediger, momenteel spelend bij KAA Gent, staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren. Echter, de interesse in Mokio beperkt zich niet tot PSV alleen. Zowel Ajax als FC Barcelona zouden eveneens hun zinnen hebben gezet op de talentvolle speler.

De opkomst van Jorthy Mokio in de voetbalwereld heeft de aandacht getrokken van meerdere topclubs, waaronder de Nederlandse grootmachten PSV en Ajax, evenals het Spaanse FC Barcelona. Met zijn jeugdige leeftijd en indrukwekkende prestaties heeft Mokio bewezen een speler met veel potentie te zijn. Zijn verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht maken hem een gewilde aanwinst voor clubs die op zoek zijn naar versterking in de achterhoede.

De strijd om de handtekening van Jorthy Mokio belooft een spannende te worden, met meerdere clubs die azen op zijn diensten. PSV, Ajax en FC Barcelona zullen naar verwachting alles uit de kast halen om de jonge verdediger aan zich te binden. Het is duidelijk dat Mokio een veelbelovende toekomst in het verschiet heeft, en het is slechts een kwestie van tijd voordat zijn definitieve bestemming bekend zal worden. Voetbalfans wereldwijd zullen met interesse volgen welke club uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen in de strijd om Jorthy Mokio.