×
Home Nieuws Livescore

Topscorer Pavlidis verruilt AZ voor Benfica voor 20 miljoen

Topscorer Pavlidis verruilt AZ voor Benfica voor 20 miljoen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 15:56 uur

De Griekse spits Vangelis Pavlidis heeft donderdag zijn intrede gemaakt in Lissabon om de laatste details van zijn overstap naar Benfica af te ronden. Na een succesvol seizoen als topscorer in de Eredivisie bij AZ, staat de talentvolle aanvaller op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in Portugal. De transfer zal niet alleen een nieuwe fase in Pavlidis' carrière markeren, maar zal ook aanzienlijke financiële voordelen opleveren voor zijn voormalige club.

Met zijn indrukwekkende prestaties heeft Pavlidis niet alleen de aandacht getrokken van Benfica, maar ook van andere Europese topclubs. De Griekse international wist zich te onderscheiden als een doelpuntenmachine in de Nederlandse competitie en heeft bewezen klaar te zijn voor de volgende stap in zijn loopbaan. De overgang naar Benfica markeert een belangrijke mijlpaal voor Pavlidis, die zijn talent en doorzettingsvermogen heeft laten zien op het hoogste niveau.

Voor AZ betekent de transfer van Pavlidis naar Benfica niet alleen het verlies van een belangrijke speler, maar ook een aanzienlijke financiële injectie. Met een transfersom van maar liefst twintig miljoen euro zal de club uit Alkmaar aanzienlijke middelen verwerven om te investeren in nieuwe spelers en verdere ontwikkeling van het team. De verkoop van Pavlidis markeert een strategische zet voor AZ, die hiermee zowel sportief als financieel verder kan groeien in het Nederlandse en Europese voetbal.