×
Home Nieuws Livescore

Francesco Farioli en Alex Kroes smeden band bij Ajax

Francesco Farioli en Alex Kroes smeden band bij Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 13:56 uur

Bij Ajax heeft de Italiaanse Francesco Farioli een speciale band weten op te bouwen met Alex Kroes, de technisch directeur van de club. Farioli is onlangs gestart met zijn werkzaamheden bij de Amsterdammers ter voorbereiding op het aankomende seizoen.

De samenwerking tussen Farioli en Kroes lijkt veelbelovend te zijn, aangezien de twee al snel een klik hebben gevonden binnen de club. Met Farioli's ervaring en Kroes' expertise hopen ze samen een succesvolle periode tegemoet te gaan bij Ajax.

Farioli, die afkomstig is uit Italië, brengt een frisse blik en nieuwe ideeën met zich mee naar de club. Zijn aanwezigheid wordt alom gewaardeerd binnen de technische staf en het team, en de verwachtingen zijn hooggespannen voor wat hij kan bijdragen aan het succes van Ajax in het komende seizoen.

De start van Farioli bij Ajax markeert het begin van een nieuwe fase voor de club, waarin zijn talent en Kroes' visie samenkomen om Ajax naar nieuwe hoogten te brengen. De fans kijken reikhalzend uit naar wat deze samenwerking zal brengen en hopen op een succesvolle en spannende tijd voor de club.