×
Home Nieuws Livescore

Transfer Todibo naar Manchester United geblokkeerd door UEFA.

Transfer Todibo naar Manchester United geblokkeerd door UEFA.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 13:16 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Jean-Clair Todibo naar Manchester United deze zomer niet doorgaat. Ondanks vergevorderde gesprekken tussen The Red Devils en OGC Nice, heeft de UEFA besloten om een stokje te steken voor de overgang. Todibo, de talentvolle verdediger, zal dus voorlopig niet te bewonderen zijn in het shirt van de Engelse club.

De blokkade van de transfer komt als een tegenvaller voor zowel Manchester United als Todibo zelf. De Franse verdediger stond op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Premier League, maar door de beslissing van de UEFA zal hij zijn plannen moeten herzien. Voor Manchester United betekent dit dat ze op zoek moeten naar alternatieve versterkingen voor hun verdediging, aangezien Todibo nu geen optie meer lijkt te zijn.

Hoewel de exacte reden voor de blokkade van de transfer niet bekend is gemaakt, zullen zowel Todibo als Manchester United teleurgesteld zijn over deze wending. Het is nu afwachten wat de volgende stap zal zijn voor de talentvolle verdediger en voor de Engelse club. Wellicht zullen er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op de transfermarkt, aangezien de zomerperiode nog volop bezig is en clubs blijven zoeken naar versterkingen voor het nieuwe seizoen.