×
Home Nieuws Livescore

Ajax betaalt PSV 175 duizend euro voor Rosario

Ajax betaalt PSV 175 duizend euro voor Rosario
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 09:08 uur

In een opmerkelijke wending in de Nederlandse voetbalwereld heeft de aanstaande transfer van Pablo Rosario van PSV naar Ajax voor de nodige opschudding gezorgd. De middenvelder maakt de overstap naar de Amsterdamse club, wat niet alleen sportief, maar ook financieel gevolgen heeft voor zijn huidige werkgever. Naar verluidt zal PSV een bedrag van ongeveer 175 duizend euro ontvangen als onderdeel van deze transferdeal.

De transfer van Rosario naar Ajax markeert een belangrijke verschuiving in de Eredivisie, waarbij een speler van de ene topclub naar de andere overstapt. Deze overgang zal niet alleen de selecties van beide teams beïnvloeden, maar ook de financiële situatie van PSV versterken. Het bedrag dat PSV ontvangt als compensatie voor het vertrek van Rosario kan mogelijk worden geïnvesteerd in nieuwe spelers of andere versterkingen voor de ploeg uit Eindhoven.

De transfer van Pablo Rosario naar Ajax is een teken van de concurrentiestrijd tussen de twee grootmachten in het Nederlandse voetbal. De rivaliteit tussen PSV en Ajax wordt verder aangewakkerd door deze opmerkelijke transfer, die de komende tijd ongetwijfeld veel aandacht zal krijgen in de media en onder supporters van beide clubs. Het is afwachten hoe Rosario zich zal aanpassen bij zijn nieuwe club en hoe PSV het vertrek van de middenvelder zal opvangen in het komende seizoen.