×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag wil West Ham-middenvelder Álvarez naar Manchester United halen

Ten Hag wil West Ham-middenvelder Álvarez naar Manchester United halen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 07:16 uur

Trainer Erik ten Hag van Ajax overweegt opnieuw een speler uit zijn verleden naar Manchester United te halen. Dit keer staat West Ham United-middenvelder Edson Álvarez op zijn radar. De twee werkten eerder succesvol samen bij Ajax en nu lijkt een hereniging op Old Trafford tot de mogelijkheden te behoren. Het gerucht is naar buiten gebracht door de bekende voetbaljournalist Fabrizio Romano.

Álvarez, die momenteel actief is bij West Ham United, heeft indruk gemaakt in de Premier League met zijn sterke optredens op het middenveld. De Mexicaanse international zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het team van Manchester United, dat onder leiding van Ten Hag op zoek is naar versterkingen. De band tussen de coach en de speler van hun tijd bij Ajax kan een belangrijke rol spelen in een mogelijke transfer.

Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen of onderhandelingen zijn gemeld, lijkt de interesse van Manchester United in Álvarez serieus te zijn. De supporters van de club zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer en of Ten Hag zijn voormalige pupil opnieuw naar een topclub kan brengen. Het blijft voorlopig afwachten hoe deze transfergeruchten zich zullen ontvouwen en of Álvarez daadwerkelijk de overstap zal maken naar Old Trafford.