×
Home Nieuws Livescore

Ruud van Nistelrooij mogelijk naar Burnley in Engeland

Ruud van Nistelrooij mogelijk naar Burnley in Engeland
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 06:32 uur

Voormalig topspits Ruud van Nistelrooij staat mogelijk voor een terugkeer naar het voetbalveld, dit keer als trainer in Engeland. De geruchtenmolen draait op volle toeren en het lijkt er sterk op dat Burnley, dat recent afscheid nam van Vincent Kompany na de degradatie uit de Premier League, de nieuwe bestemming van de Nederlandse legende kan worden.

Van Nistelrooij, die een indrukwekkende carrière als speler achter de rug heeft met clubs als Manchester United, Real Madrid en PSV, zou met zijn ervaring en kennis van het spel een waardevolle toevoeging zijn voor het Engelse voetbal. De voormalige goalgetter heeft in het verleden al laten doorschemeren dat hij geïnteresseerd is in een rol als coach en het lijkt er nu op dat Burnley hem die kans wil bieden.

De fans van Burnley zullen ongetwijfeld enthousiast zijn bij het vooruitzicht van Van Nistelrooij als nieuwe trainer. Met zijn schat aan ervaring op het hoogste niveau en zijn ongeëvenaarde doelgerichtheid kan hij wellicht de nodige inspiratie en motivatie brengen om de club terug te leiden naar de Premier League. Het is nog afwachten of de deal daadwerkelijk rondkomt, maar de speculaties over Van Nistelrooij's mogelijke aanstelling zorgen alvast voor de nodige opwinding in Engeland.