×
Home Nieuws Livescore

Oranje fans vroeg in de ban van EK-wedstrijd tegen Frankrijk

Oranje fans vroeg in de ban van EK-wedstrijd tegen Frankrijk
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 00:56 uur

Het Nederlands elftal staat aan de vooravond van hun tweede groepswedstrijd op het EK, maar de Oranjegekte is al in volle gang. Woensdagavond waren de straten van Leipzig gevuld met enthousiaste fans die het bekende lied 'Nederland oh, Nederland' luidkeels zongen. De supporters lieten hun steun al 48 uur voor het cruciale duel met Frankrijk horen en zorgden voor een sfeervolle ambiance in de Duitse stad.

De Oranjekoorts lijkt dus al vroeg te zijn losgebarsten, met fans die vol vertrouwen en optimisme achter het Nederlands elftal staan. De aanwezigheid van zoveel supporters op straat, die uit volle borst meezingen met het nationale lied, laat zien hoezeer het EK leeft onder de Nederlandse voetbalfans. De spelers zullen ongetwijfeld geïnspireerd raken door deze steun vanaf de zijlijn.

Terwijl de spelers zich voorbereiden op de belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk, kunnen ze rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de fans, zowel in Leipzig als in Nederland. De sfeer zit er al goed in en de verwachtingen zijn hooggespannen. Het belooft een spannende strijd te worden tussen twee Europese grootmachten, waarbij Oranje kan rekenen op de steun van een gepassioneerde achterban die hen naar de overwinning wil schreeuwen.