×
Home Nieuws Livescore

AC Milan volgt Memphis Depay als Zirkzee-alternatief

AC Milan volgt Memphis Depay als Zirkzee-alternatief
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2024 00:24 uur

AC Milan heeft zijn oog laten vallen op de prestaties van Memphis Depay tijdens het EK, zo meldt de gerenommeerde transferjournalist Gianluca Di Marzio. De Italiaanse club ziet in de Nederlandse aanvaller een potentieel alternatief voor Joshua Zirkzee. Depay, die momenteel schittert op het Europese podium, heeft de aandacht getrokken van de scouts van AC Milan.

Met zijn indrukwekkende optredens voor het Nederlands elftal heeft Depay bewezen een speler van wereldklasse te zijn. Zijn creativiteit, snelheid en doelgerichtheid maken hem een gewilde aanwinst voor vele topclubs in Europa. AC Milan lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van de veelzijdige aanvaller, die momenteel onder contract staat bij Olympique Lyon.

De mogelijke komst van Memphis Depay naar AC Milan zou een interessante ontwikkeling zijn voor de Italiaanse club. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Depay een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Stefano Pioli. De fans van AC Milan zullen ongetwijfeld hopen dat de geruchten over een mogelijke transfer van Depay naar Milaan werkelijkheid worden.