×
Home Nieuws Livescore

Matthew Ryan mogelijk naar Derby County voor nieuw avontuur.

Matthew Ryan mogelijk naar Derby County voor nieuw avontuur.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 23:32 uur

AZ-doelman Matthew Ryan staat mogelijk voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, aangezien hij AZ Alkmaar zou kunnen verlaten voor een avontuur in Engeland. Volgens bronnen van AZAlerts heeft de Australiër de interesse gewekt van Derby County, een club uit het Engelse voetbal.

Ryan, die bekend staat om zijn indrukwekkende reflexen en leiderschap op het veld, heeft een solide reputatie opgebouwd tijdens zijn tijd bij AZ. Zijn mogelijke vertrek naar Engeland zou een grote verandering betekenen voor zowel de speler als de Nederlandse club.

Derby County, dat momenteel actief is in het Engelse Championship, zou Ryan graag willen toevoegen aan hun selectie om hun doel te versterken. De Australische doelman heeft internationale ervaring en zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor de Engelse club.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, lijkt het erop dat Ryan open staat voor een nieuw avontuur in het buitenland. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de betrokken partijen, terwijl fans van zowel AZ als Derby County gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze mogelijke transfer.