×
Home Livescore

Hongaarse bondscoach noemt Danny Makkelie 'slechtste man op veld'

Hongaarse bondscoach noemt Danny Makkelie 'slechtste man op veld'
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 22:48 uur

Hongarije's bondscoach Marco Rossi heeft stevige kritiek geuit op de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie. Na de wedstrijd beschuldigde Rossi Makkelie ervan met twee maten te meten en bestempelde hem als 'de slechtste man op het veld'. De opmerkingen van de coach zorgden voor opschudding in de voetbalwereld en leidden tot een discussie over de objectiviteit van de scheidsrechter.

De uitspraken van Rossi kwamen na een felbevochten duel waarin Makkelie enkele omstreden beslissingen nam. De bondscoach van Hongarije was duidelijk gefrustreerd over de gang van zaken en liet zijn ongenoegen luid en duidelijk blijken. De kritiek op de Nederlandse arbiter zorgde voor verdeelde reacties, met sommigen die Rossi steunden en anderen die de neutraliteit van Makkelie verdedigden.

Danny Makkelie, die bekend staat als een ervaren en gerespecteerde scheidsrechter, heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen van Rossi. Het is afwachten hoe deze controverse zich verder zal ontwikkelen en of er eventuele gevolgen zullen zijn voor de relatie tussen de scheidsrechter en de Hongaarse voetbalbond. De discussie over de objectiviteit en integriteit van scheidsrechters blijft een terugkerend onderwerp in de sportwereld en zal ongetwijfeld nog veel stof doen opwaaien.