×
Home Nieuws Livescore

Chelsea en Aston Villa akkoord over Maatsen-transfer, Dortmund loert

Chelsea en Aston Villa akkoord over Maatsen-transfer, Dortmund loert
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 22:40 uur

Chelsea en Aston Villa hebben een akkoord bereikt over de transfer van Ian Maatsen, maar volgens bronnen van Sky Sport is de overgang nog niet in kannen en kruiken. Hoewel de clubs tot overeenstemming zijn gekomen, betekent dit nog niet dat de jonge verdediger daadwerkelijk zijn weg zal vinden naar Villa Park. Borussia Dortmund lijkt namelijk nog steeds in de race te zijn en heeft een kleine kans om de deal te dwarsbomen.

De 19-jarige Maatsen, die momenteel op huurbasis uitkomt voor Coventry City, heeft indruk gemaakt met zijn optredens in de Engelse competitie. Zijn talent en potentieel hebben de interesse gewekt van meerdere topclubs, waaronder Chelsea en Aston Villa. De Londenaren leken aanvankelijk de beste papieren te hebben om Maatsen binnen te halen, maar de Duitse grootmacht Borussia Dortmund gooit nu roet in het eten.

Met Dortmund die nog steeds hoopt om de jonge Nederlander naar de Bundesliga te lokken, blijft de transfer van Maatsen voorlopig onzeker. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de betrokken partijen. Zal Chelsea erin slagen om Maatsen definitief vast te leggen, of zal Borussia Dortmund alsnog roet in het eten gooien en de verdediger naar Duitsland halen? Voetbalfans zullen met spanning afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen.