×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord biedt Lazio twee opties voor transfer Stengs

Feyenoord biedt Lazio twee opties voor transfer Stengs
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 20:32 uur

Feyenoord heeft SS Lazio voor een interessant dilemma geplaatst in hun streven om Calvin Stengs binnen te halen voor een mogelijke transfer. Volgens de bekende Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio heeft de Rotterdamse club twee opties voorgelegd aan de Romeinen om de overgang van de talentvolle aanvaller te realiseren. Stengs heeft de aandacht getrokken van Lazio, die onder de indruk zijn van zijn kwaliteiten, maar Feyenoord's technisch directeur Dennis te Kloese houdt een harde onderhandelingspositie aan.

De interesse van SS Lazio in Calvin Stengs is geen geheim, maar de weg naar een overeenkomst lijkt bezaaid met obstakels. Feyenoord heeft duidelijk gemaakt dat ze niet van plan zijn om Stengs zomaar te laten gaan en hebben daarom twee mogelijke scenario's voorgesteld aan de Italiaanse club. Het is nu aan Lazio om te beslissen welke route ze willen bewandelen om de gewilde aanvaller aan hun selectie toe te voegen.

Dennis te Kloese, die een reputatie heeft opgebouwd als een vastberaden onderhandelaar, staat stevig in zijn schoenen als het gaat om de transfer van Calvin Stengs. De technisch directeur van Feyenoord is vastbesloten om de beste deal te sluiten voor de club en zal niet toegeven aan eventuele druk van buitenaf. Met SS Lazio aan de ene kant en Feyenoord aan de andere, belooft de strijd om Stengs een boeiend schouwspel te worden waarbij beide partijen vastberaden zijn om hun doelen te bereiken.