×
Home Nieuws Livescore

Duitsland naar achtste finales na 2-0 winst op Hongarije

Duitsland naar achtste finales na 2-0 winst op Hongarije
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 20:08 uur

Duitsland heeft met overtuiging een plekje in de achtste finales van het EK voetbal weten te bemachtigen. In een spannende wedstrijd in Stuttgart wist het gastland Hongarije met 2-0 te verslaan. Hoewel Hongarije in de eerste helft enkele kansen creƫerde, was het Duitsland dat de boventoon voerde en de wedstrijd domineerde.

Een van de absolute uitblinkers aan Duitse zijde was toptalent Jamal Musiala. De jonge speler, die ook al schitterde in de wedstrijd tegen Schotland, liet opnieuw zien waarom hij wordt gezien als een van de grootste talenten van zijn generatie. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid wist Musiala het verschil te maken en droeg hij bij aan de overwinning van zijn team.

De Duitse fans waren dan ook in extase na de wedstrijd, waarin hun team zich met sterk spel en een solide verdediging wist te plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi. Met spelers als Musiala in topvorm lijkt Duitsland klaar te zijn voor de uitdagingen die nog zullen komen in het verdere verloop van het EK.