×
Home Nieuws Livescore

Pavlidis kiest voor Benfica boven VfB Stuttgart

Pavlidis kiest voor Benfica boven VfB Stuttgart
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 19:16 uur

De Griekse aanvaller Vangelis Pavlidis staat op het punt om zijn transfer naar Benfica af te ronden. Hoewel VfB Stuttgart op het laatste moment nog interesse toonde, heeft Pavlidis zelf al besloten en is vastbesloten om de overstap naar Lissabon te maken. Dit nieuws werd gemeld door Voetbal International.

Pavlidis, die momenteel speelt voor Willem II in de Eredivisie, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en aanvallende kwaliteiten. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, maar het lijkt erop dat Benfica de race heeft gewonnen om de handtekening van de Griekse international.

De 22-jarige Pavlidis zal naar verwachting snel zijn medische keuring ondergaan en de laatste details van zijn transfer regelen met Benfica. De Portugese club hoopt met de komst van Pavlidis hun aanval te versterken en hem te laten schitteren in de Primeira Liga. Fans van Benfica zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële aankondiging van de transfer en de verwelkoming van Pavlidis in hun team.