×
Home Nieuws Livescore

De Vrij onthult bijna verlies concurrentiestrijd met De Ligt

De Vrij onthult bijna verlies concurrentiestrijd met De Ligt
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 18:16 uur

Stefan de Vrij onthult op een persconferentie op woensdagmiddag dat hij maar net de concurrentiestrijd met Matthijs de Ligt heeft gewonnen om zijn basisplaats bij het Nederlands elftal te behouden. De ervaren verdediger deelde openhartig zijn gevoelens over de intense strijd die heeft plaatsgevonden om zijn plek in het team veilig te stellen.

De Vrij, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, gaf toe dat het geen gemakkelijke taak was om de jonge en getalenteerde De Ligt achter zich te houden. Met beide spelers die op hoog niveau presteren bij hun clubs, was de concurrentie hevig en De Vrij moest tot het uiterste gaan om zijn positie te behouden.

Ondanks de intense strijd tussen de twee verdedigers, benadrukte De Vrij dat er geen animositeit was tussen hem en De Ligt. De sfeer binnen het team bleef positief en professioneel, met beide spelers die elkaars concurrentie juist als een stimulans zagen om zichzelf te blijven verbeteren.

Met zijn openhartige onthullingen biedt De Vrij een zeldzame blik achter de schermen van de intense concurrentiestrijd binnen het Nederlands elftal. Zijn vastberadenheid en toewijding om zijn basisplaats te behouden, ondanks de druk van een jongere concurrent, tonen zijn ware karakter als een ervaren en vastberaden speler die altijd tot het uiterste gaat voor zijn team.