×
Home Nieuws Livescore

De Vrij empathisch na blessure Mbappé: neus gebroken ervaring

De Vrij empathisch na blessure Mbappé: neus gebroken ervaring
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 18:08 uur

Oranje-international Stefan de Vrij heeft zijn medeleven betuigd aan Kylian Mbappé na de blessure die de Franse sterspeler opliep tijdens de wedstrijd tegen Oostenrijk. De Vrij, die zelf ook de nodige blessures heeft meegemaakt, waaronder een gebroken neus, sprak zijn steun uit voor Mbappé tijdens een persconferentie op woensdagmiddag.

De verdediger van het Nederlands elftal toonde begrip voor de moeilijke situatie waarin Mbappé zich bevindt na zijn blessure. De Vrij benadrukte het belang van steun en solidariteit tussen spelers, ongeacht hun nationale team of club. "Als collega-voetballer weet ik hoe lastig blessures kunnen zijn en ik wens Kylian een spoedig herstel toe," aldus De Vrij.

De Vrij sprak ook over zijn eigen ervaringen met blessures en hoe hij daarmee omging tijdens zijn carrière. Hij benadrukte het belang van mentale veerkracht en doorzettingsvermogen om terug te komen na tegenslagen. De verdediger hoopt dat Mbappé snel weer op het veld zal staan en zijn magische spel kan voortzetten.