×
Home Nieuws Livescore

Boscagli op radar van Deschamps voor Frans debuut

Boscagli op radar van Deschamps voor Frans debuut
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 17:56 uur

De Franse verdediger Olivier Boscagli staat mogelijk op het punt om zijn debuut te maken voor het nationale elftal van Frankrijk. Dit nieuws werd onthuld door Didier Deschamps, de bondscoach van Les Bleus, tijdens een persconferentie op woensdag. Boscagli, die momenteel uitkomt voor PSV in de Eredivisie, heeft de aandacht getrokken van de Franse technische staf en wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Deschamps gaf aan dat Boscagli op de radar staat van het Franse nationale team en dat hij serieus overweegt om de verdediger op te roepen voor de komende interlands. Met zijn sterke optredens bij PSV heeft Boscagli laten zien dat hij klaar is voor de stap naar het internationale toneel. De 24-jarige verdediger, die ook als middenvelder kan spelen, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het Franse team.

De mogelijke selectie van Boscagli voor Frankrijk zou een bekroning zijn van zijn harde werk en toewijding aan zijn spel. Als hij daadwerkelijk zijn debuut maakt voor Les Bleus, zou dat een droom die uitkomt voor de jonge verdediger. De Franse fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar hoe Boscagli zich zal manifesteren in het nationale shirt en hoe hij zijn kwaliteiten kan laten zien op het hoogste niveau van het internationale voetbal.