×
Home Nieuws Livescore

Sipke Hulshoff versterkt Arne Slot bij Liverpool als rechterhand

Sipke Hulshoff versterkt Arne Slot bij Liverpool als rechterhand
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 17:16 uur

Voormalig Feyenoord-assistent Sipke Hulshoff maakt definitief de overstap naar Liverpool, zo hebben zowel de Rotterdamse club als de Engelse topclub vandaag aangekondigd. Hulshoff zal op Anfield de rol van rechterhand van hoofdtrainer Arne Slot op zich nemen, een positie die hij eerder ook bij Feyenoord vervulde. De ervaren coach kijkt ernaar uit om zijn kennis en expertise in te zetten bij de Engelse grootmacht.

Hulshoff, die bekend staat om zijn tactisch inzicht en gedrevenheid, heeft een succesvolle periode achter de rug bij Feyenoord en is vastbesloten om zijn bijdrage te leveren aan het succes van Liverpool. De samenwerking met Slot biedt hem de kans om zijn trainerskwaliteiten verder te ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Premier League.

De overstap van Hulshoff naar Liverpool markeert een belangrijk hoofdstuk in zijn carrière en toont aan dat zijn talent en toewijding niet onopgemerkt zijn gebleven in de voetbalwereld. Zowel Feyenoord als de Engelse club hebben vertrouwen in zijn capaciteiten en zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team van Arne Slot.