×
Home Livescore

FK Vojvodina-trainer ziet Ajax als favoriet in Europa.

FK Vojvodina-trainer ziet Ajax als favoriet in Europa.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 16:08 uur

In aanloop naar de tweede voorronde van de Europa League heeft FK Vojvodina-trainer Božidar Bandović zijn respect uitgesproken voor Ajax, waarbij hij de Nederlandse club bestempelde als de favoriet voor het aankomende duel. De ervaren coach van de Servische ploeg kijkt vol verwachting uit naar het treffen met de Amsterdammers en erkent de uitdaging die voor hen ligt.

Bandović, die bekend staat om zijn tactische aanpak en strategisch inzicht, benadrukte de kwaliteiten van Ajax en prees de spelers en de staf van de club. Hij is zich bewust van de sterke reputatie van de Nederlandse grootmacht en ziet het als een mooie kans voor zijn team om zich te meten met een van de topclubs in Europa.

De trainer van FK Vojvodina is vastbesloten om zijn spelers goed voor te bereiden op de confrontatie met Ajax en gelooft in de mogelijkheid om een verrassing te kunnen veroorzaken. Ondanks de favorietenrol van de tegenstander, is Bandović optimistisch over de kansen van zijn team en is vastberaden om een sterke prestatie neer te zetten in de Europa League-ontmoeting.