×
Home Livescore

Jasper Cillessen naar Las Palmas: Transfer naar Spanje

Jasper Cillessen naar Las Palmas: Transfer naar Spanje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 14:08 uur

Nederlandse doelman Jasper Cillessen heeft een nieuwe stap in zijn carrière gezet door een transfer naar Spanje te maken. De ervaren sluitpost verlaat NEC per direct en zal de komende twee jaar uitkomen voor Las Palmas. De club uit Nijmegen heeft de overgang van Cillessen naar de Spaanse club bevestigd.

Cillessen, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, kijkt uit naar zijn avontuur bij Las Palmas. De 32-jarige doelman heeft in het verleden indruk gemaakt bij clubs als Ajax en FC Barcelona, en hoopt nu zijn kwaliteiten te laten zien in de Spaanse competitie.

Las Palmas, dat uitkomt in de Segunda División, heeft met de komst van Cillessen een ervaren doelman aangetrokken die het team kan versterken. De club heeft hoge verwachtingen van de Nederlandse keeper en ziet hem als een belangrijke aanwinst voor het komende seizoen.

Met zijn transfer naar Las Palmas zet Jasper Cillessen een nieuwe stap in zijn loopbaan en zal hij zijn talenten inzetten om de club te helpen bij het behalen van sportieve successen. De fans van Las Palmas kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van de Nederlandse doelman en hopen op een succesvolle samenwerking in de komende twee jaar.