×
Home Nieuws Livescore

Ajax optimistisch over komst Wout Weghorst, meldt Romano

Ajax optimistisch over komst Wout Weghorst, meldt Romano
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 09:56 uur

Ajax staat op het punt om een grote transfer binnen te halen, zo meldt de gerenommeerde transferjournalist Fabrizio Romano. De Amsterdamse club is steeds optimistischer over de komst van Wout Weghorst, de aanvaller van het Nederlands elftal. Volgens Romano bevinden de onderhandelingen tussen Weghorst en Ajax zich in een vergevorderd stadium, wat de fans van de club ongetwijfeld enthousiast zal maken.

Wout Weghorst, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg in de Bundesliga, lijkt dus op weg naar een terugkeer naar de Eredivisie. De 28-jarige spits heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en fysieke spel, en zou een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van Ajax. Met zijn ervaring en scorend vermogen kan Weghorst een belangrijke rol gaan spelen in de jacht van de Amsterdammers op nationale en internationale successen.

De komst van Wout Weghorst naar Ajax zou niet alleen sportief gezien een interessante ontwikkeling zijn, maar ook op financieel vlak. De transfermarkt staat momenteel onder druk vanwege de coronapandemie, maar Ajax lijkt toch in staat te zijn om een deal te sluiten voor de gewilde spits. Als de overgang daadwerkelijk doorgaat, zal het voor de fans van de club een reden tot vreugde zijn en voor de concurrentie een teken dat Ajax serieus blijft meedoen in de top van het Nederlandse voetbal.