×
Home Nieuws Livescore

Ajax ontloopt Panathinaikos in Europa League loting

Ajax ontloopt Panathinaikos in Europa League loting
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 09:24 uur

Ajax heeft vandaag meer inzicht gekregen in zijn mogelijke tegenstanders voor de tweede voorronde van de Europa League. De UEFA heeft een voorloting uitgevoerd, waardoor de Amsterdamse club weet dat ze in ieder geval Panathinaikos zullen ontlopen. Dit nieuws brengt opluchting bij de fans van Ajax, die hopen op een gunstige loting voor hun geliefde team.

Met de bevestiging dat Panathinaikos niet op het pad van Ajax zal komen, stijgt de hoop op een succesvolle start van het Europese avontuur. De club kan zich nu richten op de andere mogelijke tegenstanders en zich voorbereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. De spelers en staf zullen gebrand zijn om te laten zien wat ze waard zijn in de Europa League.

De loting voor de tweede voorronde van de Europa League belooft spannend te worden voor Ajax en haar supporters. Met de wetenschap dat Panathinaikos niet in de weg zal staan, kunnen de verwachtingen hooggespannen zijn. De fans zullen vol spanning afwachten welke club er uiteindelijk uit de koker komt en hopen op een gunstige loting die Ajax dichter bij succes brengt.