×
Home Nieuws Livescore

Oud-trainers onthullen: Jerdy Schouten's opmerkelijke transformatie

Oud-trainers onthullen: Jerdy Schouten's opmerkelijke transformatie
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 09:08 uur

Voormalige trainers van Jerdy Schouten onthullen details over zijn verleden in nieuw boek

In een onthullend boek hebben twee oud-trainers van Jerdy Schouten openhartig gesproken over de ontwikkeling van de talentvolle middenvelder. Aleksandar Rankovic, die door Schouten wordt geprezen als een van de eersten die echt in hem geloofde, en Mike Snoei, zijn voormalige coach bij Telstar, delen hun inzichten over de opmerkelijke groei van de inmiddels Oranje-international.

Rankovic, die een belangrijke rol speelde in de vroege carrière van Schouten, benadrukt de vastberadenheid en toewijding van de jonge speler. Hij beschrijft hoe Schouten zich onderscheidde door zijn ontembare wilskracht en onvermoeibare inzet op het veld. Volgens Rankovic was het duidelijk dat Schouten voorbestemd was voor succes en dat hij alleen maar hoefde te geloven in zijn eigen kunnen.

Snoei, die Schouten begeleidde tijdens zijn periode bij Telstar, prijst de middenvelder om zijn enorme groeispurt. Hij benadrukt de professionele houding van Schouten en zijn vermogen om zichzelf continu te blijven verbeteren. Snoei onthult hoe Schouten zichzelf keer op keer uitdaagde en nooit tevreden was met minder dan het beste, wat heeft bijgedragen aan zijn snelle opkomst in het internationale voetbal.

Het boek werpt een uniek licht op de persoonlijkheid en drive van Jerdy Schouten, en biedt fans en voetballiefhebbers een zeldzame inkijk in de weg die de talentvolle middenvelder heeft afgelegd om te komen waar hij nu is. Met de onthullingen van Rankovic en Snoei wordt duidelijk dat Schouten niet alleen fysiek, maar ook mentaal enorme stappen heeft gezet om zijn dromen waar te maken en zijn plaats te veroveren in het Nederlands elftal.