×
Home Nieuws Livescore

Van Hecke prijst Verbruggen: kritiek ongegrond

Van Hecke prijst Verbruggen: kritiek ongegrond
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 08:40 uur

Jonge Nederlandse voetballer Jan Paul van Hecke heeft zijn bewondering uitgesproken voor zijn landgenoot Bart Verbruggen. Beide talenten zijn teamgenoten bij de Engelse club Brighton & Hove Albion, terwijl Verbruggen momenteel schittert als de eerste doelman van het Nederlands elftal tijdens het Europees Kampioenschap. Ondanks enige kritiek die Verbruggen onlangs te verduren kreeg, staat Van Hecke volledig achter zijn collega en verdedigt hij hem met volle overtuiging.

Van Hecke, die zelf ook aan zijn carrière bouwt bij Brighton & Hove Albion, prijst de kwaliteiten van Verbruggen als doelman. De jonge verdediger is onder de indruk van de rust en klasse die Verbruggen uitstraalt in het doel, en gelooft sterk in zijn capaciteiten om het Nederlands elftal naar succes te leiden op het EK. Ondanks enkele kritische geluiden die Verbruggen onlangs heeft moeten incasseren, blijft Van Hecke vol vertrouwen in de kwaliteiten van zijn teamgenoot.

Met Verbruggen als eerste doelman van Oranje, is Van Hecke ervan overtuigd dat Nederland een sterke troef in handen heeft. De jonge doelman heeft laten zien over de juiste mentaliteit en kwaliteiten te beschikken om op het hoogste niveau te presteren. Van Hecke benadrukt dat kritiek inherent is aan de sportwereld, maar gelooft dat Verbruggen met zijn talent en doorzettingsvermogen alle twijfels zal wegnemen en zijn waarde voor het Nederlands elftal zal bewijzen.