×
Home Nieuws Livescore

Vitesse geschokt door mislukte overname: schuld bij Parry

Vitesse geschokt door mislukte overname: schuld bij Parry
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 08:16 uur

Bij Vitesse heerst teleurstelling na het mislukken van de langverwachte overname. De Arnhemse club leek op het punt te staan om een akkoord te bereiken met een Amerikaanse investeerder, maar op het laatste moment ging de deal niet door. Interim-directeur Edwin Reijntjes heeft de schuld van deze ontwikkeling gelegd bij Coley Parry, de persoon die verantwoordelijk wordt gehouden voor het afhaken van de investeerder.

De fans van Vitesse zijn geschokt door het nieuws en vragen zich af wat de gevolgen zullen zijn voor de toekomst van de club. De overname had mogelijk grote financiële voordelen kunnen opleveren en de club een boost kunnen geven in de competitie. Nu is het echter terug naar de tekentafel voor Vitesse, op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de financiële situatie te verbeteren en de ambities waar te maken.

Reijntjes benadrukt dat Vitesse veerkrachtig is en dat de club niet bij de pakken neer zal gaan zitten. Er wordt hard gewerkt aan alternatieve plannen en strategieën om de club op koers te houden en verdere groei te realiseren. Ondanks de tegenslag blijft de focus van Vitesse onverminderd gericht op succes en vooruitgang, met de steun van de fans en alle betrokkenen.