×
Home Nieuws Livescore

Ajax verlengt contract met Ziggo tot 2027.

Ajax verlengt contract met Ziggo tot 2027.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2024 07:32 uur

Ajax en Ziggo hebben vandaag aangekondigd dat ze een overeenkomst hebben bereikt over een contractverlenging. De samenwerking tussen de voetbalclub en de hoofdsponsor zal volgens De Telegraaf nog minimaal tot de zomer van 2027 voortduren. Dit nieuws komt als een grote opluchting voor de fans van Ajax, aangezien Ziggo een belangrijke partner is voor de club.

De verlenging van het contract met Ziggo betekent niet alleen financiƫle stabiliteit voor Ajax, maar ook een versterking van de relatie tussen beide partijen. De hoofdsponsor heeft de afgelopen jaren een significante bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van de club, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Ajax heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met hun prestaties in zowel de Eredivisie als de Europese competities. De verlenging van het contract met Ziggo zal de club helpen om deze successen voort te zetten en verder te bouwen aan een sterke toekomst. Fans kunnen dus met vertrouwen uitkijken naar de komende jaren, wetende dat de steun van Ziggo achter de schermen blijft bestaan.