×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart en Van Hooijdonk twijfelen over Weghorst-Ajax transfer

Van der Vaart en Van Hooijdonk twijfelen over Weghorst-Ajax transfer
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 23:56 uur

Voormalig Oranje-sterren Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk hebben hun nieuwsgierigheid geuit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Ajax. De twee voetbalanalisten, die regelmatig hun inzichten delen in Studio Fußball, zijn benieuwd naar de ontwikkelingen rondom de spits en zijn potentiële overstap naar de Amsterdamse club.

Ondanks de speculaties en de interesse van Ajax, zijn de analisten van Studio Fußball sceptisch over de kans dat Weghorst daadwerkelijk als tweede spits naar de Johan Cruijff ArenA zal komen. Met de huidige concurrentie en het spelersmateriaal van de Amsterdammers, lijkt het volgens hen onwaarschijnlijk dat de aanvaller van VfL Wolfsburg een directe rol als tweede spits zal vervullen bij de Nederlandse topclub.

Van der Vaart en Van Hooijdonk, die zelf hun sporen hebben verdiend in het internationale voetbal, blijven echter geïnteresseerd in de transfergeruchten rondom Weghorst. De ervaren analisten zullen ongetwijfeld de ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen en hun deskundige analyses delen over de mogelijke overstap van de Nederlandse spits naar Ajax.