×
Home Nieuws Livescore

Tsjechische verdediger scoort onbedoeld gelijkmaker tegen Portugal

Tsjechische verdediger scoort onbedoeld gelijkmaker tegen Portugal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 22:48 uur

In een enerverende wedstrijd tussen Tsjechië en Portugal wist Tsjechië aanvankelijk de leiding te nemen door een prachtig schot. De Tsjechen kwamen op voorsprong, maar het geluk was niet aan hun zijde toen verdediger Robin Hranáč onbedoeld de tegenstander een handje hielp. Een ongelukkige botsing met de keeper zorgde ervoor dat de bal tegen Hranáč aankwam en in het eigen doel belandde, waardoor de stand gelijk werd getrokken naar 1-1.

De onverwachte eigen goal van Hranáč zorgde voor een spannende wending in de wedstrijd, waarbij beide teams er alles aan deden om de overhand te krijgen. Ondanks het tegendoelpunt bleven zowel Tsjechië als Portugal strijden voor de overwinning, met kansen aan beide kanten van het veld.

Het publiek werd op het puntje van hun stoel gehouden terwijl de strijd op het veld voortduurde. Beide teams gaven alles wat ze hadden om de drie punten binnen te slepen, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. De ongelukkige actie van Hranáč zal ongetwijfeld nog lang worden besproken, maar het was een wedstrijd vol spanning en sensatie die de fans op het puntje van hun stoel hield.