×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart blijft onverschillig over Mikautadze na doelpunt.

Van der Vaart blijft onverschillig over Mikautadze na doelpunt.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 21:32 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart blijft onverminderd kritisch over de prestaties van Georges Mikautadze, ondanks de recente goal die de Georgische spits scoorde tegen Turkije. In een openhartig gesprek in Studio Fußball deelde de voormalige Ajax-ster zijn mening over de huidige vorm van Mikautadze, die momenteel speelt voor het nationale team van Georgië.

Van der Vaart, die 109 caps voor het Nederlands elftal heeft verzameld, liet weten dat hij nog steeds niet onder de indruk is van de kwaliteiten van Mikautadze, ondanks zijn doelpunt tegen Turkije. De voormalige middenvelder gaf aan dat hij meer consistentie en impact verwacht van de spits, vooral gezien zijn verleden bij Ajax en zijn huidige status als international voor Georgië.

De kritische benadering van Van der Vaart zorgde voor discussie in de studio, waar andere analisten en gasten hun eigen visie deelden over de prestaties van Mikautadze en de verwachtingen die daarbij komen kijken. De voormalige Oranje-ster benadrukte echter dat zijn standpunt gebaseerd is op zijn ervaring en inzicht als voormalig topvoetballer, en dat hij hoopt dat Mikautadze zijn potentieel volledig zal benutten in de toekomst.