×
Home Nieuws Livescore

Wolverhampton Wanderers aast op Feyenoord-verdediger Thomas Beelen

Wolverhampton Wanderers aast op Feyenoord-verdediger Thomas Beelen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 21:16 uur

Wolverhampton Wanderers heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle verdediger Thomas Beelen, zo meldt de Nederlandse voetbalwebsite 1908.nl. De Premier League-club heeft de eerste stappen gezet om de speler van Feyenoord aan te trekken, maar beseft dat het een flinke som geld zal moeten neerleggen om hem binnen te halen.

Beelen, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht, heeft de aandacht getrokken van Wolverhampton Wanderers vanwege zijn indrukwekkende prestaties in de Eredivisie. De club ziet in de jonge verdediger een waardevolle toevoeging aan hun selectie en is vastbesloten om hem naar Engeland te halen.

Hoewel de gesprekken tussen Wolverhampton Wanderers en Feyenoord nog in een vroeg stadium verkeren, lijkt het erop dat de Premier League-club serieus is in zijn interesse voor Beelen. De onderhandelingen zullen naar verwachting niet eenvoudig zijn, aangezien Feyenoord naar verluidt een aanzienlijke transfersom verlangt voor de talentvolle verdediger.

De supporters van Wolverhampton Wanderers kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Thomas Beelen en hopen dat de club erin slaagt om hem deze zomer naar Molineux Stadium te halen. De transferperiode belooft spannend te worden voor zowel de Engelse club als Feyenoord, terwijl Beelen zelf wellicht voor een belangrijke beslissing staat in zijn voetbalcarrière.