×
Home Nieuws Livescore

Ajax biedt Rosario langdurig contract, speler wijst af

Ajax biedt Rosario langdurig contract, speler wijst af
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 19:32 uur

Ajax heeft middenvelder Pablo Rosario een lucratief contractvoorstel gedaan dat hem tot de zomer van 2028 aan de club zou binden. Echter, volgens berichtgeving van De Telegraaf heeft Rosario het aanbod afgewezen. De 24-jarige speler lijkt vastbesloten te zijn om zijn opties open te houden en zijn toekomst elders te verkennen.

De afwijzing van het contractvoorstel door Rosario komt als een verrassing voor velen binnen de voetbalwereld. Ajax had gehoopt om de talentvolle middenvelder voor de lange termijn aan zich te binden, gezien zijn potentie en prestaties op het veld. Rosario, die eerder uitkwam voor PSV, lijkt echter te streven naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden in zijn carrière.

De weigering van Rosario om in te gaan op het contractvoorstel van Ajax zal ongetwijfeld tot speculatie leiden over zijn toekomst. Verschillende clubs zullen wellicht hun interesse tonen in de getalenteerde speler, die bekend staat om zijn dynamiek en technische vaardigheden op het middenveld. Het is nu afwachten waar Rosario zijn volgende stap in zijn voetballoopbaan zal zetten en welke club uiteindelijk zijn handtekening zal weten te bemachtigen.